Adresse

Asselsvej 127, Storup

7900 Øster Assels

2894 1525

}

Åbningstid

Mandag – Torsdag: Kl 07.00 – 15.30

Fredag: Kl 07.00 – 12.15

Vagtordning efter normal arbejdstid og weekend samt helligdage

Vores kompetencer

Badeværelse

Fjernvarme

Gasinstallation

Oliefyr

Solvarme

  Stokerfyr >

Varmepumpe

  • Jordvarmepumpe
  • Luft til luft varmepumpe
  • Luft til vand varmepumpe

ventilation

Stokerfyr

Stokerfyr – dansk firma NBE Productions – powered by nature

Hos Aut. Gas og VVS Installatør Søren Lyndrup ApS forhandler og installerer vi de populære og meget brugervenlige stokerfyr fra det danske firma NBE Productions. Vi sælger blandt andet RTB Stoker, Blackstar Stoker kedler, Woody og Scotte kedler.

Vi har stor erfaring med opsætning og tilslutning af stokerfyr. Og vi rådgiver gerne med hensyn til valg af det rette stokerfyr, så det passer præcis til dine eller din virksomheds behov.

Gennemprøvet teknologi

Billig opvarmning

Miljøvenlig – minimal forurening

Fornuftig vedligeholdelse

Særdeles konkurrencedygtigt prisniveau

Om NBE Productions – Stokerfyr

Et danskejet selskab med fabrik i Skive og Sæby. Stiftet i 2000. Markedsførende indenfor produktion af stokerfyr/pillefyr. Visionen er at være førende indenfor branchen og med innovativ tænkning og anvendelse af den seneste teknologi gøre det nemt, økonomisk og bekvemt at være ejer af et stokerfyr.

RTB(Ready to burn) er 100% dansk produceret stokerfyr. Lidt dyrere og med færre krav til rensning og vedligeholdelse. Kompressorrens sørger for effektiv rensning af kedel og brænder. Asken fra de afbrændt piller komprimeres, hvilket betyder længere intervaller mellem tømning af askeskuffen. RTB Lever op til de højeste globale standarder for funktionalitet og kvalitet. Produceret i Skive på topmoderne fabrik. Enkelt og stilrent design. 3 års gratis adgang til online styringssystem med opdateringer til nyere versioner. RTB gør det nemt at være ejer af et pillefyr.

Woody og Scotte træpillefyr. En stor succes og blandt de mest efterspurgte pillefyr globalt. Dækker varmebehovet for såvel private som mindre erhverv. En god investering og du får meget for pengene.

"Hos Søren har vi altid fået en hurtig og kompetent service. De kender vores installationer, og yder altid en hurtig hjælp, når vi har behov for det. Godt med gode lokale fagfolk"

Tandstøberiet - Finn Isager, teknisk ansvarlig

"Vi bruger Søren Lyndrup fordi et ord er et ord. Søren og hans folk rykker ud, til aftalt tid og laver arbejdet til punkt og prikke. Vi har for nylig bygget til med ny klargøring. Søren var med, helt fra planlægning og til der kom tryk på vandet. Alt gik smertefrit og stod klar til aftalt tid. Har man akut behov for hjælp, kan man altid ringe – det sætter vi stor pris på, i en dagligdag hvor tingene SKAL fungere hele tiden."

P. Sørensen A/S -Ronni Lank Jensen, Salgskonsulent

"Hverdage bliver festdage, når man er kunde hos Søren Lyndrup. Hurtig og korrekt udførsel af arbejdet.

Og altid med et smil på læben og med tid til en lille snak."

Trine GjørtzSognepræst 

Lav en aftale
Eller få et tilbud

+45 2894 1525

besøg os

Asselsvej 127, Storup, 7990 Øster Assels

Få et tilbud

Kom i gang

©sorenlyndrup.dk 2024       |      Radesign – Design på Mors