Adresse

Asselsvej 127, Storup

7900 Øster Assels

2894 1525

}

Åbningstid

Mandag – Torsdag: Kl 07.00 – 15.30

Fredag: Kl 07.00 – 12.15

Vagtordning efter normal arbejdstid og weekend samt helligdage

Få kvalitet og tryghed ved at vælge en mindre virksomhed

Søren Lyndrup din lokale VVS-installatør i Nykøbing Mors, Øster Assels, Skive og Thisted

Hos Aut. Gas og VVS-installatør Søren Lyndrup arbejder vi med en vision om at drive en mindre installatørforretning, hvor kvalitet og udførsel til tiden er i højsædet.

Vi udfører alle opgaver inden for Gas og VVS, men især energi spiller en vigtig rolle hos os. At få skabt den optimale energirigtige løsning, som er tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker, er noget, vi fokuserer meget på i vores hverdag. Vi henvender os til såvel privat kunder som mindre virksomheder, større virksomheder og industri.

Blandt vores kerneopgaver er varmepumper, oliefyr, badeværelse, stokerfyr, fjernvarme, solvarme, ventilation, gulvvarme og blødgøringsanlæg.

En af vores vigtigste ressourcer er, at vi er en mindre virksomhed, hvor kunderne kender deres håndværker. Dette er med til at give kunderne en tryghed i det arbejdet, de får udført. Størrelsen på virksomheden betyder også, at mester er med ude i marken og ikke kun sidder på kontoret, hvilket er med til at sikre kvaliteten af det udførte arbejde.

Virksomhedens montører med mange års erfaring, og de mange forskellige kompetencer og alsidighed i medarbejderstaben gør os utrolig stærke, og betyder at vi kan løfte alle slags opgaver indenfor faget. Igennem de senere år har vi bevæget os over i også at udføre enterprise opgaver ved nybyg og har et godt team af øvrige håndværkere, vi samarbejder med i denne proces, så kunden trygt kan overlade hele byggeprocessen til os. Lysten og evnen til at levere den optimale løsning med en nærværende kundeservice, hvor vi aldrig går på kompromis med kvaliteten gør os til en tryg samarbejdspartner.

Mester ved altid, hvad der bliver lavet hvor og hvordan, og har selv fingrene med i det. Derfor ser de fleste kunder ham også under udførslen af både mindre og større projekter og får sat ansigt på den person, de taler med i telefonen.

Vi står til rådighed i hele Jylland med fokusområderne Nykøbing Mors, Thisted, Storup ved Øster Assels og Skive.

Lav en aftale
Eller få et tilbud

+45 2894 1525

besøg os

Asselsvej 127, Storup, 7990 Øster Assels

Få et tilbud

Kom i gang

©sorenlyndrup.dk 2024       |      Radesign – Design på Mors