Adresse

Asselsvej 127, Storup

7900 Øster Assels

2894 1525

}

Åbningstid

Mandag – Torsdag: Kl 07.00 – 15.30

Fredag: Kl 07.00 – 12.15

Vagtordning efter normal arbejdstid og weekend samt helligdage

Vores kompetencer

Badeværelse

Fjernvarme

Gasinstallationer

  Oliefyr >

Solvarme

Stokerfyr/service

Varmepumpe

  • Jordvarmepumpe
  • Luft til luft varmepumpe
  • Luft til vand varmepumpe

ventilation

Oliefyr

Milton Grant kondenserende oliekedler – god økonomi

Hos Aut. Gas og VVS Installatør Søren Lyndrup ApS forhandler og installerer vi Milton Grant oliefyr. Kompakt gulvstående kondenserende oliekedler til almindelig fyringsolie. Alle Milton oliefyr er underlagt gældende service- og lovpligtige krav.

Vi vejleder altid gerne, så du får præcis det oliefyr, som svarer til dit behov. Vi servicerer alle oliefyr. Kontakt os via bestil tid nederst på siden eller ring 2894 1525

Bedre varmeøkonomi - Energimærke A

Nem at indstille og regulere

Kan leveres med varmtvandsbeholder

Lydsvag

Kedlen er meget nem at servicere

Milton Grant er flot design – diskret og moderne.

Oliefyret er nemt at placere i såvel gammelt fyrrum som i baggang. De nye lydsvage oliekedler giver en helt anden oplevelse end de gamle oliefyr. Kan leveres med enkel og præcis varmestyring reguleret efter udetemperaturen og med mulighed for natsænkning. Alt sammen noget der mærkes på varmeregningen.

Værd at vide angående oliefyr

Fordele. Et oliefyr er let at installere. Selv ældre huse med dårlig isolering kan holdes varme med et oliefyr. Oliefyret er løsningen for dig, som ikke har andre opvarmningsmuligheder.

Servicebehov. En gang om året bør kedlen renses af en fagmand. Hos Aut. Gas og VVS Installatør Søren Lyndrup ApS tilbyder vi at holde styr på, hvornår dit oliefyr skal tjekkes næste gang. Vi ringer til dig og tilbyder et besøg – så behøver du ikke tænke på det.

Fremtid. Der må ikke længere installeres oliefyr i nyopførte boliger. Så vidt muligt installeres oliefyr heller ikke i ældre boliger, hvis der foreligger mulighed for naturgas eller fjernvarme. Fra 2030 skal alle oliefyr være udfaset ifølge regeringens klimapolitiske mål.

"Hos Søren har vi altid fået en hurtig og kompetent service. De kender vores installationer, og yder altid en hurtig hjælp, når vi har behov for det. Godt med gode lokale fagfolk"

Tandstøberiet - Finn Isager, teknisk ansvarlig

"Vi bruger Søren Lyndrup fordi et ord er et ord. Søren og hans folk rykker ud, til aftalt tid og laver arbejdet til punkt og prikke. Vi har for nylig bygget til med ny klargøring. Søren var med, helt fra planlægning og til der kom tryk på vandet. Alt gik smertefrit og stod klar til aftalt tid. Har man akut behov for hjælp, kan man altid ringe – det sætter vi stor pris på, i en dagligdag hvor tingene SKAL fungere hele tiden."

P. Sørensen A/S -Ronni Lank Jensen, Salgskonsulent

"Hverdage bliver festdage, når man er kunde hos Søren Lyndrup. Hurtig og korrekt udførsel af arbejdet.

Og altid med et smil på læben og med tid til en lille snak."

Trine GjørtzSognepræst 

Lav en aftale
Eller få et tilbud

+45 2894 1525

besøg os

Asselsvej 127, Storup, 7990 Øster Assels

Få et tilbud

Kom i gang

©sorenlyndrup.dk 2024       |      Radesign – Design på Mors