Asselsvej 127, Storup,

7990 Øster Assels

}

Normalt åbningstid:

Mandag – Torsdag: kl. 07.00 - 15.30

Fredag: kl. 07.00 - 12.15

Vagtordning efter normal arbejdstid og

weekend samt helligdage

sl@sorenlyndrup.dk

+45 2894 1525

Asselsvej 127,

7990 Øster Assels

}

Man - Fre 9.00 - 16.00

Lør - Søn Lukket

sl@sorenlyndrup.dk

+45 2894 1525

Persondata politik

Vi hos Aut. Gas og VVS Installatør Søren Lyndrup ApS behandler dine personoplysninger med det formål at opretholde kundeforhold og til brug af udformning af faktura, tilbud m.m.

Ved indgåelse af aftale om udførelse af VVS-arbejde med Aut. Gas og VVS Installatør Søren Lyndrup ApS behandler vi en række almindelige personoplysninger (navn, adresse, e-mail etc.) vedrørende dig og vi skal derfor i henhold til persondatalovgivningen give dig en række oplysninger.

 Aut. Gas og VVS Installatør Søren Lyndrup ApS er dataansvarlig og vores kontakt oplysninger er følgende:

Aut. Gas og VVS Installatør Søren Lyndrup ApS

Asselsvej 127, Storup

7990 Øster Assels

Telefon: 2894 1525

E-Mail : sl@sorenlyndrup.dk

CVR nr.: 38 73 54 89

 

Vi behandler dine personoplysninger med kun det formål at kunne opretholde kundeforhold og til brug af udformning af faktura, tilbud o. lign.

Vi behandler kun almindelige oplysninger om dig.

Behandlingen sker dels i henhold til databeskyttelsesforordningen artikel 6.stk.litra b, fordi behandlingen af oplysningerne er nødvendig for gennemførelsen af førnævnte kontrakt / aftale hos dig.

Dine personoplysninger kan blive videregivet til f.eks. underentreprenører, fragtmænd, offentlige myndigheder, rådgivere med henblik på aftalen med dig kan realiseres.

Til brug ved opfyldelse af aftalen med dig indsamler Aut. Gas og VVS Installatør Søren Lyndrup ApS almindelige personoplysninger om dig hos offentlige myndigheder.

Aut. Gas og VVS Installatør Søren Lyndrup ApS vil opbevare / gemme dine personoplysninger. Vi vil opbevare dine oplysninger i minimum de 5 år, som regnskabsloven kræver af os. Det gør vi for at opfylde dine og vore garantivilkår og for at du senere kan henvende dig og få en kopi af dine faktura.

Vi gør dig opmærksom på, at du har følgende rettigheder efter databeskyttelsesforordningen i henhold til de personoplysninger Aut. Gas og VVS Installatør Søren Lyndrup ApS behandler om dig.

  • Ret til at se oplysninger om dig
  • Ret til at anmode sletning af personoplysninger
  • Ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af personlige oplysninger
  • Ret til indsigelse mod behandlingen af personoplysninger

Du kan læs mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finer på www.datatilsynet.dk.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Lav en aftale
Eller få et tilbud

+45 2894 1525

besøg os

Asselsvej 127, Storup, 7990 Øster Assels

Få et tilbud

Kom i gang

©sorenlyndrup.dk 2019         |        Web design: RADESIGN